24 aprilie 2019
Ultimele articole
Esti aici: Acasa » Monden » Ea va reprezenta Romania la Top Model Worldwide
Ea va reprezenta Romania la Top Model Worldwide

Ea va reprezenta Romania la Top Model Worldwide

A plecat din Las Fierbinti si a ajuns la Londra: O actrita ne reprezinta la Top Model Worldwid.

Laur, din trupa zero, se poate mandri de iubita lui frumoasa, care pana acum nu a cochetat niciodata cu aceasta meserie.

Actrita Carmen Calin, pe care vi-o amintiti probabil din serialul “Las Fierbinti”, se afla zilele acestea in Marea Britanie. Nu in vacanta, ci pentru a-si reprezenta tara la concursul Top Model Worldwide.  Competitia este organizata pentru modele profesioniste din toata lumea, iar juriul nu accepta de obicei fete care sa nu aibe minimum de experienta in modelling. Carmen a avut noroc si iat-o ca pe 13 aprilie, la hotelul Hilton Metropole, din Londra, va fii cea care va reprezenta Romania.

„Ma simt onorată,cu atat mai mult cu cat nu am cochetat pana acum cu cariera de model, insa, asa cum se intampla de obicei in viata, aceasta oportunitate a aparut din senin si am decis ca nu am nimic de pierdut daca incerc. Si iata ca a meritat!”, sustine bruneta.

Ce altceva ii mai place tinerei actrite sa faca in timpul liber, aflati chiar acum: „Imi place mult sa vad filme bune, sa citesc, sa stau cat mai mult cu familia mea si ce dragi, si sa gatesc! Partea cu gatitul imi iese chiar foarte bine. Cel putin asa imi tot spune iubitul meu si cei care ajung la noi in vizita”.

carmen-calin

4582508418

5 (1)

5

ea-va-reprezenta-romania-la-concursul-de-modelling-top-model-worldwide-crezi-ca-are-sanse-sa-castige-1_2

carmen-2Carmen-Calin-4

P.S.: Exotica, focoasa si extrem de frumoasa, Carmen Calin a impresionat o tara intreaga prin ambitia ei. Daca ea poate face asta, care a pornit fara experienta, si tu poti face orice iti doresti. Nimeni nu moare incercand :)

Lasa o replica

Adresa ta de email nu se va afisa pe site.Sunt obligatorii campurile marcate *

*


*