24 aprilie 2019
Ultimele articole
Esti aici: Acasa » Monden » Cine este noul barbat din viata Andei Adam
Cine este noul barbat din viata Andei Adam

Cine este noul barbat din viata Andei Adam

anda_adam_75832900În ianuarie, Anda Adam (32 de ani) a fost în vizită la mama ei, în SUA, şi atunci l-a cunoscut pe Nick Rădoi (52 de ani), un român care s-a îmbogăţit în „ţara tuturor posibilităţilor”.

Cei doi au petrecut multe momente frumoase împreună, ba chiar au legat o idilă, potrivit unor surse citate de Click!: „Erau amândoi îndrăgostiţi, se alintau «baby», am auzit că-i place mult tipa. Mi-a spus că este foarte îndrăgostit de ea, dar îi era teamă să nu trăiască o dezamăgire”. Deşi, la acea vreme, Anda şi Nick s-au ferit să facă declaraţii în presă despre relaţia lor, spunând că sunt doar amici, între timp şi-au schimbat atitudinea. Sătulă până peste cap ca presa să o cupleze cu câte cineva, de fiecare dată când iese în oraş sau prin cluburi, Anda Adam mărturiseşte că în acest moment nu este implicată în nici o relaţie serioasă.

„Există cineva cu care ţin legătura, în prezent. Nu putem vorbi despre o relaţie în adevăratul sens al cuvântului. Tot ce pot spune este că locuieşte în SUA, este cetăţean american şi ne-am cunoscut în urmă cu două luni. Ne-am întâlnit prima dată în Los Angeles. Încă suntem în stadiul de cunoaştere. Vedem ce ne rezervă viitorul. În momentul în care va fi vorba despre o relaţie solidă, voi putea oferi mai multe amănunte. Până atunci, nu este cazul”, a mărturisit Anda Adam, în exclusivitate pentru Click!

Contactat de reporterul Click!, milionarul român din SUA, Nick Rădoi, speră că solista care până nu demult a fost iubita lui Victor Slav să fi vorbit despre el în declaraţia pe care a făcut-o. „Anda a fost invitată la ziua mea pe 7 ianuarie. Dacă faceţi un calcul simplu, asta s-a petrecut acum două luni. În perioada de zece zile cât a stat aici nu a cunoscut alt român cetăţean american. Mă bucur că-mi împărtăşeşte sentimentele, deşi suntem la o distanţă apreciabilă. Admir femeile frumoase şi inteligente, iar Anda întruneşte aceste calităţi. Mai multe nu pot să vă spun”, e mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Nick Rădoi

Lasa o replica

Adresa ta de email nu se va afisa pe site.Sunt obligatorii campurile marcate *

*


*