24 aprilie 2019
Ultimele articole
Esti aici: Acasa » Frumusete » Machiajul ochilor verzi
Machiajul ochilor verzi

Machiajul ochilor verzi

Verde. Culoarea smaraldului, a naturii, a primaverii, a sperantei, a ochilor. Mult mai rar intalnita decat albastru si caprui, culoartea verde a ochilor este cu adevarat minunata, iar nuantele, texturile si  tonurile potrivite pentru machiaj te vor face sa iesi in evidenta.

Iata-ne ajunse la al treilea capitol despre cum ne machiem in functie de culoarea ochilor, iar in randurile urmatoare vom detalia tipurile de machiaj pentru ochii verzi.

machiaj-in-functie-de-culoarea-ochilor-frumusete

Vom incepe binenteles prin a stabili nuanta de verde a ochilor nostri alegand din diferitele tonuri de verde. Irisul poate fi foarte deschis sau foarte inchis, iar acesta este criteriul in functie de care stabilim cele patru nuante. Tot ce trebuie sa faci acum este sa alegi categoria cea mai apropiata de culoarea ta naturala.

6-Culorile-de-fard-potrivite-pentru-machiajul-ochilor-verzi7

1.Verde inchis. Este o culoare intensa, inchisa. Daca te afli in aceasta categorie poti folosi aproape orice nuanta de fard, dar mai ales poti alege culori inchise, nuante tari si evidentiatoare, care vor completa in mod fabulous nuanta  naturala a ochilor. Desi poti folosi orice nuanta de creion sau tus, cel mai mult te vor avataja cele in nuante maro foarte inchise.

2. Verde marin (turquoise). Desi la baza este verde, in anumite situatii, nuanta ochilor se poate transforma si acestia vor parea albastri. Daca te afli in aceasta categorie, opteaza pentru tonuri deschise si medii de farduri. Te poti machia chiar si cu albastru!!! Foloseste nuantele inchise doar pentru a sublinia si evidentia ochiul.

3. Verde deschis. La acesta nuanta putem observa adesea sclipiri aurii sau galben pal. Daca te afli in aceasta categorie limiteaza culorile de farduri inchise cat mai mult posibil si foloseste-le numai in coltul ochiului sau in pliu. Nu folosi farduri pe toata pleoapa mai inchise decat nuanta irisului.

4. Verde foarte deschis ( gri-verzui). Fiind cea mai deschisa nuanta, de multe ori poti intampina probleme in alegerea culorilor de fard potrivite. Orienteza-te catre culori deschise si medii si ezita sa le folosesti pe cele inchise. Alege aceleasi nuante si pentru tusurile de ochi sau creioane.

Acestea sunt cateva reguli de baza specific ochilor verzi in functie de nuanta si intensitatea lor. Insa, in oricare din cele patru categorii te incadrezi, nu ezita sa folosesti violet, mov, lila, maro, piersica si alte nuante care contin rosu in compozitia lor.

Gasesti cateva exemple de machiaj in tutorialul de mai jos.

P.S.: Te astept cu drag pentru mai multe detalii si sfaturi personalizate la ELENA PANAIT PROFESSIONAL MAKE-UP.

Lasa o replica

Adresa ta de email nu se va afisa pe site.Sunt obligatorii campurile marcate *

*


*