24 aprilie 2019
Ultimele articole
Esti aici: Acasa » Frumusete » Filtrarea apei de dus este benefica pentru pielea ta
Filtrarea apei de dus este benefica pentru pielea ta

Filtrarea apei de dus este benefica pentru pielea ta

Necesitatea filtrarii apei a devenit din ce in ce mai crescuta in ultimii ani. Din cauza prezentei clorului si calcarului apa este, in unele regiuni, extrem de agresiva pentru pielea noastra. Pentru a evita aceste neplaceri, este recomandata filtrarea apei de la dus.

Care sunt neplacerile cauzate de apa de la dus ?
Apa de consum contine clor. In timpul dusului propriu-zis, apa intra in corp prin piele, in jur de 1 litru, timp de 10-15 minute petrecute sub dus. Clorul, care se evapora mult mai greu decat apa, lasa in urma sa vapori corozivi si iritanti pentru sistemul respirator. Clorul poate provoca mancarimi, uscarea si imbatranirea pielii. Apa de la dus altereaza in egala masura si culoarea parului, fragilizandu-l.

Calcarul, prezent intr-o maniera mai mult sau mai putin in apa, in functie de regiune, este la fel de iritant pentru piele si poate, in cazuri mai extreme, sa provoace eczeme sau psoriazis pe o epiderma mai fragila.

AF-PD-02Filtrarea apei de la dus printr-un cap de dus filtrant ne permite:
– obtinerea unei pieli mai putin uscate, mai putin iritate, mai catifelate, tinere si sanatoase, reducand agresivitatea clorului si a calcarului ;
– protejarea parului care devine mai neted, mai stralucitor, mai putin uscat si mai putin casant ;
– protejarea plamanilor si pastrarea starii de sanatate generale ;
– evitarea iritarii ochilor;
– retinerea fierului si magneziului;
– protejarea incheieturilor si zonelor de eliminare a transpiratiei de eventualele iritatii;
– eliminarea mirosurilor neplacute din bai;

Solutia? Filtrarea apei de la dus, un procedeu extrem de simplu. Un astfel de filtru va inlocui in totalitate capul de la dus si dispune de un sistem de filtrare complex. Are un aspect placut si este extrem de functional pentru filtrarea apei.

De asemenea, pe langa filtrele pentru dus, sunt foarte utile in casa si filtrele pentru bucatarie prin care veti optine o apa pura la costuri foarte, foarte mici.

Lasa o replica

Adresa ta de email nu se va afisa pe site.Sunt obligatorii campurile marcate *

*


*