24 aprilie 2019
Ultimele articole
Esti aici: Acasa » Confesiuni » Sunt atrasa de un alt barbat? Ce sa fac?
Sunt atrasa de un alt barbat? Ce sa fac?

Sunt atrasa de un alt barbat? Ce sa fac?

m223281080Te simti atrasa de un alt barbat? Se intampla uneori sa admiram un frumos necunoscut pe strada si sa avem impresia ca ne-am inselat partenerul. Dar lucrurile devin mai complicate si mai dificile in momentul in care intram intr-o relatie cu un alt barbat. Cum sa faci fata acestei atractii fata de un alt barbat? Este posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp?

De unde vine aceasta atractie?

Simtindu-te atrasa de un alt barbat nu inseamna ca nu iti mai iubesti partenerul. In zilele noastre dam peste tot felul de barbati: la locul de munca, pe strada, la sala de sport…o legatura devine posibila. Aceasta atractie se poate datora unui lucru pe care nu il regasesti la partenerul tau. De exemplu, poti admira un barbat care are mai multa grija de el ca partenerul tau.

Sentimentul de culpabilitate

Nu ai niciun motiv sa te simti vinovata. Atat timp cat ramai fidela partenerului tau, nu ai de ce sa te simti vinovata. Este cat se poate de posibil sa te simti atrasa de un alt barbat decat partenerul tau. Cand vezi un barbat frumos trecand pe langa tine nu poti fi indiferenta. O spune natura umana!

834Cedezi tentatiei?

Trebuie sa-ti dai seama ce pericol reprezinta aceasta atractie pentru cuplul tau. S-ar putea ca aceasta atractie sa fie din ce in ce mai puternica si sa ajungi sa te intrebi daca ar trebui sa cedezi sau nu. Inainte de a face un astfel de lucru este important sa fii convinsa ca vrei acest lucru si ca nu vei regreta o astfel de decizie.

Fii puternica

Este usor sa cedezi tentatiei. Dar, daca cedezi, trebuie sa fii pregatita sa suporti consecintele. Pentru a nu regreta o astfel de alegere, mai bine controleaza-ti dorintele, oricat de puternice ar fi. Nu cred ca merita sa pierzi o relatie de lunga durata pentru o aventura fara viitor.

P.S.: Ai fost atrasa vreodata de un alt barbat decat paretenerul? 

Lasa o replica

Adresa ta de email nu se va afisa pe site.Sunt obligatorii campurile marcate *

*


*