24 aprilie 2019
Ultimele articole
Esti aici: Acasa » Dragoste » O poveste despre dragoste: tata, fiica si un inger
O poveste despre dragoste: tata, fiica si un inger

O poveste despre dragoste: tata, fiica si un inger

Dragostea pentru familie este un sentiment ce nu il poate depasi nimic altceva. Chiar daca ai un copil de cateva luni conexiunea dintre voi exista si ai face orice ca sa il tii in viata. Dar cum poti sa rezisti cand mama copiilor tai si cea care urma sa fie mama se stinge din viata, cum reusesti sa treci peste un moment atat de incarcat? Sunt multi care se afla in situatia asta, dar Ben Nunery si fiica sa au facut ceva special in memoria lui Ali, care a murit de cancer in 2011 la doar 31 de ani (R.I.P).

Ben a dorit sa publice cateva fotografii copiate din ziua in care el si cu Ali s-au casatorit cu ajutorul fiicei sale. Si-au spus „DA” in fata lui Dumnezeu in 2009. Pentru ca abea isi cumparase casa mult visata ce avea sa le fie viitorul, au decis ca fotografiile de nunta sa le faca acolo inainte ca mobila sa ajunga. Dupa ce la 2 ani jumatate Ali a murit, Ben si Olivia a trebuit sa se mute intr-o casa noua. Pentru a spune la revedere, au decis sa faca aceste fotografii umbrite de povestea de dragoste dintre cei doi.

moving-without-mom-ben-nunery-1

Cand a scris despre experienta lui, Ben a declarat ca multi oameni l-au intrebat cum s-a simtit cand a facut acea sedinta foto!? El a vrut sa precizeze ca aceasta poveste nu este una despre durere, tristete si pierdere…a trecut intr-adevar prin emotii puternice si inca o face, dar nu este asta ce vrea sa exprime prin aceste poze…ci o poveste despre dragostea adevarata!

moving-without-mom-ben-nunery-2

moving-without-mom-ben-nunery-1 (1)

1

2

10

…ingerasul din imaginea este o comoara, este rodul iubirii dintre doi oameni care si-au dorit sa ramana o viata impreuna. Faptul ca Ali nu mai este nu va schimba niciodata dragostea dintre cei doi, doar ca sentimentul de durere va fi permanent pana cand cei doi se vor revedea…

3

De la cunostinta, la prieten, iubit, sot si tata, tot procesul este un dar de la Dumnezeu (la fel si mama). Realizezi ca existi prin realizarile celor dragi, prin inocenta copilului tau, prin tot ceea ce faci alaturi de cei pe care ii iubesti.

4

„In Dragoste avem nevoie de trei inimi: una pentru a iubi, una pentru a fi iubiti, alta pentru cand ramanem singuri.” Donato Di Poce

5

„A iubi inseamna sa te angajezi fara garantie, sa te daruiesti in totalitate in speranta ca iubirea ta va produce iubire in persoana iubita.” Erich Fromm

6

„Dragostea este distanta dintre realitate si durere.” Robyn Hitchcock

7

11

12

13

14

15

P.S.: Povestea lor de dragoste m-a lasat fara cuvinte, imi pot imagina doar ce este in sufletul acestui om si il incurajez cu sufletul sa se tina tare pentru ca nimic nu este mai greu decat sa ramai singur sa cresti un copil. Fericirea lui a ramas acest copil care este o minute, o fetita dulce, care o sa ramana picatura din mama ei. Daca aveti povesti care sensibilizeaza sau chiar povestea de azi din viata voastra, va astept sa inspirati si alti cititori.

Lasa o replica

Adresa ta de email nu se va afisa pe site.Sunt obligatorii campurile marcate *

*


*