30 martie 2015
Ultimele articole
Esti aici: Acasa » Dragoste » Cum iti dai seama daca si EL te place ?
Cum iti dai seama daca si EL te place ?

Cum iti dai seama daca si EL te place ?

how-to-meet-women-tip7-flirtSe spune ca femeile au un simt aparte care le spune imediat daca un barbat este sau nu interesat de ele.  

Sunt foarte iritante situatiile in care nu iti poti da seama daca si persoana respectiva te place.

Ei bine, pentru asta am pus cap la cap unele semne si le-am transpus in 4 situatii:

1.      Te tachineaza mereu

Stii vorba aia „cei care se tachineaza se iubesc” ? El incearca sa o faca pe smecherul si pe insensibilul , insa in realitate este topit dupa tine .  Chiar daca te enerveaza ca te ataca , asta e semnul ca nu poate abtine sa nu-ti acorde atentie .

2.      Te priveste mereu

Te scaneaza din cap pana in picioare si atunci cand te intorci spre el intoarce imediat privirea ? E clar ca nu are ochi decat pentru tine , insa e timid si se teme sa nu-l respingi .

3.      Se comporta prietenos

De obicei nu e asa prieten cu fetele , insa ii place compania ta , vorbeste cu tine foarte mult si petreceti destul timp impreuna ;  uneori te provoaca la discutii asa „ca intre baieti”.  Descoperi chiar ca ii plac aceleasi lucruri care iti plac si tie . Iti suna cunoscut ? Este innebunit dupa tine , insa se ascunde in spatele mastii de prieten .

4.      Vrea sa te impresioneze

Tu esti speciala pentru el spre deosebire de alte fete . Esti un fel de star al carei inima vrea sa o cucereasca si de aceea face tot felulri de lucruri prin care sa te atraga : invitatii in oras , trandafiri , bomboane , etc .

Asa ca daca iti place si te hotarasti ca il vrei , da-i un semn . Vorbeste sincer cu el , e baiat , nu culegator de laude !

Lasa o replica

Adresa ta de email nu se va afisa pe site.Sunt obligatorii campurile marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>