24 aprilie 2019
Ultimele articole
Esti aici: Acasa » Dragoste » Afla care sunt semnele de chimie intre doua persoane
Afla care sunt semnele de chimie intre doua persoane

Afla care sunt semnele de chimie intre doua persoane

Nu exista nicio indoiala cum ca iubirea nu ar fi reala, ca emotiile puternice nu ar exista, dar ce zici de chimie/atractie? Este un fenomen fizic cu scantei si fluturi sau o reactie chimica dictata de feromoni, substante inodore pe care toate mamiferele le produc pentru a intra in  „love making mood” ? Oamenii de stiinta spun ca ambele variante sunt corecte. Ei aproba existenta de chimie intre doua persoane, dar si conexiunea ce construieste sentimentul de dragoste si duce la o chimie reusita.

Couple in pool

Definitia chimiei/ atractiei dintre doua persoane

Inca de cand am ajuns la varsta la care putem iesi  in cautare de iubiti, devine destul de clar pentru noi care este definitia chimiei dintre doua persoane. Este un sentiment profund romantic, cu scantei, care emana o energie sexuala, o atractie evidenta si este completat de „feeling-ul” unui tot unitar cu persoana de care te-ai indragostit. Fluturasi in stomac, stare nervoasa, roseata in obraji, pasiune, sunt doar cateva dintre argumentele care aduc un plus definitiei iubirii si, mai mult, a chimiei dintrei doua fiinte.

Si asta nu este tot! Apar si alte sentimente pozitive pe care le putem experimenta cu persoana speciala, sentimente ce descriu foarte bine ce inseamna o chimie profunda dintre un barbat si o femeie.

Young Couple In Loving Embrace

Cu alte cuvinte, chimia dintre o femeie si un barbat este numele dat pentru toate emotiile si simptome fizice asociate sentimentului de atractie, dorinta necontrolata de a avea o relarie intima cu persoana de sex opus.

Semne de chimie intre doua persoane

Nu te astepta ca semnele unei atractii pozitive sa apara cu artificii si coloane sonor. Uneori semenele sunt mai subtile si mai greu de observat la inceput. Fiind o legatura invizibila, semnele de chimie se simt, nu se vad.

Chimia dintre o femeie si un barbat este defapt un sentiment real al atractiei sexuale si al unui magnetism puternic ce ia nastere in prezenta unui potential partener de dragoste. Alte posibile semne dintre doua persoane sunt evidentiate de entuziasmul de a fi aproape de cineva, de pulsul accentuat stimulat de adrenalina produsa, nervozitate, de momentul in care simti ca te topesti de la genunchi in jos, de gesturi impulsive si de nevoia de a-l satisface pe celalalt.

Legs

Etapa in care te indragostesti incepe dupa ce apar primele semne de chimie intre tine si persoana pe care o indragesti, unde graba intiala si emotiile aferente sunt inlocuite de sentimetul de bun simt. In acest moment, atractia aduce cu ea un sentiment de lumina si confort, placerea de a petrece timp impreuna si de a va cunoaste reciproc.

Starea fizica si psihica emotionala pozitiva este alimentata de lucrurile pe care doi oameni descopera ca le au in comun, ceea ce face ca atractia chimica sa fie si mai puternica. In cazul in care pasiunea sexuala este dozata de compatibilitate mentala, afectiunea incepe sa se resimta si dorinta de a transforma flirtul intr-o relatie serioasa, pe termen lung incepe sa apara.

Chimia dintre doua persoane si feromonii

Semnele de chimie, care sunt usor de recunoscut prin simptome fizice de atractie sexuala ar putea fi explicate prin existenta de feromoni, semnale chimice lansate de catre un individ, prin aer, care afecteaza  fiziologia si comportamentul altor membri din aceeasi specie.

embedded_Signs_of_Chemistry_Between_Two_People

Desi feromonii au fost odata asociati cu ritualurile de imperechere la mamifere, oamenii de stiinta au descoperit ca feromonii umani sunt importanti si fac chimia dintre doi oameni se intample.

embedded_Good_Chemistry_Between_A_Man_And_A_Woman

P.S.: Este foarte important sa luam in calcul aceste semne, sa fim prudenti si sa ne lasam ispititi atat cat trebuie. Care e povestea ta de dragoste? Ce a declansat chimia dintre voi?

Lasa o replica

Adresa ta de email nu se va afisa pe site.Sunt obligatorii campurile marcate *

*


*