24 aprilie 2019
Ultimele articole
Esti aici: Acasa » Case de vis

Arhiva categoriei: Case de vis

Abonare la Feed<

Cele mai frumoase idei pentru tine si familia ta.

6 garderobe de vedeta

kimoralee1

De cate ori ni s-a intamplat sa ramanem fara spatiu in dulap si sa folosim si sertarul prietenului Se pare ca vedetele stiu cel mai bine acest lucru, mai ales pentru ca multe dintre ele au ajuns sa isi mareasca „micul dulap” cu o intreaga camera de haine. Cum o adevarata diva nu poarta aceleasi obiecte vestimentare de prea multe ... Citeste mai mult »

Design de bucatarie

chocolate

Uneori, referindu-ne la ea ca la inima casei, bucataria este locul unde se prepara, se gateste si, in functie de marime, poate fi folosita pentru a servi o multime de invitati. In casele din Grecia Antica, aceasta incapere era in centrul curtii, in aer liber, dar nu pentru prea mult timp. Evolutiile tehnologiei aduc mai multa eficienta si o multime ... Citeste mai mult »

Vile spectaculoase intr-un decor de vis

488089_442796645760922_1935377664_n

Visez in fiecare zi sa am o asa casa Pana sa ajung acolo, ti-am pregatit o colectie de cinci astfel de proiecte de vile, stabilite in locatii exotice. Design inteligent, interioare elegante, moderne, combinate cu peisajele naturale uimitoare, sunt doar cateva elemente care te atrag la aceste zone. Ce imagine de fundal perfecta pentru o viata de lux! Din Thailanda spre Costa ... Citeste mai mult »